Echipamente si utilaje spalatorie auto

Cauta
ATENTIE !!! Nu pretul produselor si al serviciilor dau valoare investitiei ci doar calitatea acestora !!!

Du-te la cuprins

Meniu principal:


Aspiratoare profesionale pentru tapiterie

Aspiratoare mobile pentru praf si lichide > Pentru tapiterie > SantoEmma

Santoemma CAR Wash Interior Cleaning Program cuprinde o gama de echipamente si chimicale destinate curatarii scaunelor si tuturor elementelor din tapiterie din interiorul masinilor. Sistemele de cleaning pot satisface cerintele oricarui client, avand in vedere varietatea gamei puse la dispozitie de catre producator.

Curatarea prin injectie-extractie cu apa calda
In curatarea tapiteriei, rezultatul poate fi imbunatatit prin folosirea unei solutii calde, in locul celei la temperatura camerei. Testele au aratat ca utilizarea unei solutii cu o temperatura cu 10 grade in plus echivaleaza cu rezultatul obtinut in urma spalarii de doua ori a tapiteriei in modul clasic.
Santoemma are un sistem de incalzire ce iti permite folosirea imediata a apei in momentul pornirii aparatului. Nu este nevoie sa astepti pana ce solutia din rezervor se incalzeste, asa cum se intampla cu alte aparate de pe piata de acest gen. Solutia calda care este aplicata pe suprafata tapiteriei, confera o curatare mult mai buna a tapiteriei.

Curatarea prin injectie-extractie
Solutia de curatare se aplica pe tapiterie, ea fiind absorbita instantaneu. Suprafata se aspira, iar rezidurile impreuna cu solutia sunt depozitate in rezervorul aparatului. Datorita acestui principiu de functionare, dealtfel un principiu clasic, productivitatea acestor echipamente este maxima, permitand clientului sa utilizeze autoturismul imediat ce procesul de curatare a fost incheiat. Valoarea echipamentelor produse de Santoemma fiind data prin faptul ca au fost concepute si realizate special pentru serviciile de car wash si detailing auto.



SW15 este un echipament profesional cu injectie- extractie potrivit pentru curatarea interiorului masini. Desi dimensiunile acestuia sunt mici, el este ideal pentru intrebuintarea profesionala in aplicatii grele, asigurand o curatenie eficienta intr-un timp scurt. Optional poate fi echipat cu lama pentru spalare pavement (NS270N-M)

SW15 HOT este cel mai mic aparat cu injectie-extractie cu apa care se incalzeste instant. Apa calda poate curata orice suprafata textila oricat de dificila ar parea aceasta. De asemenea pe langa o curatenie desavarsita are si un timp scurt de uscare. SW15 HOT poate fi depozitat in masina sau intr-un spatiu restrans datorita dimensiunilor si a gabaritului mic. El poate fi dotat optional cu diferite accesorii pentru a usura curatarea tapiteriei si a interiorului masini sau pentru a curata mochete, pardoseli.(NS10PN/NS270N)

SW30 este un echipament profesional cu injectie-extractie, cu un rezervor de 30 de litri. Puternic, compact si usor de transportat, este solutia ideala pentru curatarea tapiteriei. Dimensiunile mici pe care le are, fac ca acest model sa poata fi folosit si pentru curatarea interioara a trenurilor, autobuzelor, aeronavelor sau a salilor de cinema.
Accessoriile optionale ce fac curatarea tapiteriei mai usoara pot fi din plastic (NS10PN) sau din aluminiu (NS10ALL). Cu lama pentru spalare (NS300-M) este posibila de asemenea curatarea mochetelor. Pentru curatarea cu apa calda trebuie echipat cu HT1800, unitate necesara pentru utilizarea acestui proces.


SW50 este un model silentios (numai 60 db) cu injectie-extractie, cu o putere excelenta de aspirare, datorata celor trei trepte de viteza ale motorului. Avand in vedere consola acestui model, se poate echipa cu diferite tipuri de accesorii si duze, pentru folosirea cu usurinta in diferite spatii, cat si cu unitatea de echipare HT1800 pentru curatarea cu apa calda.

SW70 este un aparat de extractie reziduri, cu 2 rezervoare si 3 trepte de viteza, pentru un rezultat excelent al curateniei intr-un timp scurt. Cele 2 rezervoare au o capacitate de 70 litri fiecare.
Accesoriile pentru curatarea tapiteriei sunt din plastic (NS10PN-M) sau din aluminium (NS10ALL-M).
Cu lama pentru spalare NS300-M este posibila curatarea mochetelor.
Cu unitatea de echipare pentru folosirea apei calde HT1800, este garantata o curatare excelenta.



Pentru a putea vizualiza brosurile Santoemma selectati mai jos:

Pagina START | Instalatii tip tunel | Instalatii tip portal | Echipament tip monoperie | Echipamente de decontaminare | Aparate prespalare cu jet de apa HP | Aspiratoare mobile pentru praf si lichide | Echipamente si Insule Selfservice | Aplicatoare spuma | Echipamente pentru servicii de Cleaning | Reciclare ape uzate | Automatizari | Compresoare aer | Piese si accesorii | Solicita Oferta | Parteneri | Portofoliu | Contact | Harta site


Submeniu:

Afaceriutilaje spalatorii
Page Rank Check
HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal